Reactie Peeters: "Nederig zijn na één op negen"

Tomas Taecke
| 25 reacties
Peeters: "Nederig zijn na één op negen"
Foto: © SC

Cercle kent na enkele fantastische maanden en dito parcours een lastige periode. Coach Bob Peeters legt zich neer bij de recente misstappen en pleit voor rust en nederigheid.

"Kortrijk liet het balbezit aan ons, maar het was bijzonder moeilijk om daar veel mee aan te vangen. De vroege achterstand werd bijna ongedaan gemaakt door Iachtchouk, die vlak voor de rust een 100%-kans vergat af te maken", betreurde Peeters.

"Na de rust krijg je andermaal op een stilstaande fase een tegendoelpunt te slikken. Na de aansluitingstreffer van Vetokele kreeg Cercle nog drie grote kansen om gelijk te maken, wat niet meer gelukt is. Momenteel zitten we in de hoek waar de klappen vallen. De bal rolt niet echt voor ons, zoals vorige week toen we tegen Lokeren een uitstekende partij speelden", aldus de Cercle-coach.

"Na de één op negen moeten we nederig zijn. We moeten deze nederlaag accepteren en naar de volgende wedstrijd toeleven in de hoop dat we snel een broodnodige driepunter boeken. We mogen wel niet geforceerd beginnen voetballen, want dan kan het heel moeilijk worden", weet ook Bob Peeters.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties