Reactie Juhasz: "Mijn eerste indruk was ook de juiste"

Juhasz: "Mijn eerste indruk was ook de juiste"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hij kon er niet mee lachen toen hij rood kreeg Roland Juhasz. Na de wedstrijd was hij al wat gekalmeerd, maar hij bleef wel bij zijn eerder standpunt: "Het was geen fout en geen rood", aldus de Hongaar.

Johan Walckiers in Anderlecht

"Mijn eerste indruk was ook de juiste nu ik de tv-beelden gezien heb", knikte Juhasz. "Ik raak eerst de bal en dan pas de man. Het was geen fout en ook geen rood. Die speler (Azevedo, nvdr.) mag wel mee gaan doen aan de Olympische Spelen, discipline duiken. Ik ben dan maar direct naar de kleedkamer gegaan, want ik wou de ploeg geen tijd bestelen."

Juhasz voelde zich dus onterecht behandeld. Hij hoopt ook dat het Sportcomité rekening zal houden met de beelden, net als ze bij Jovanovic deden. "Ik hoop dat ze beslissen dat de uitsluiting voldoende is. Ik wil hierdoor niet nog meer matchen missen. Ik begrijp de ref ook wel. Ik voelde hoe het in elkaar zat en thuis heeft iedereen herhalingen vanuit vier verschillende hoeken. Maar daarom is het soms beter om even te wachten en de vierde scheidsrechter te gaan raadplegen."

Voor de tegenstander had hij geen goed woord over. "Anderhalve maand geleden kwam Rupel Boom hier winnen, maar zij probeerden tenminste voetbal te spelen. Deze ploeg niet! We verloren vijf punten tegen het zwakste team van de competitie. Maar de cijfers zijn er wel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties