Reactie Kaminski: "Ik heb geen wereldsaves moeten doen"

Kaminski: "Ik heb geen wereldsaves moeten doen"
Foto: © SC

Thomas Kaminski hield de nul in Anderlecht, de ploeg waar hij misschien ooit voor zal uitkomen omdat de Brusselaars de rechten op hem hebben. Na de match bleef hij echter bescheiden.

Johan Walckiers in Anderlecht

"Ik ben tevreden over mijn wedstrijd, maar niet meer dan dat", aldus Kaminski. "Het geeft een extra boost om hier een punt te pakken en hier kan ik verder op bouwen. Ik heb echter geen superpartij gespeeld. Ik moest geen wereldsaves uit mijn mouwen schudden hé. En ik had ook wel wat geluk met die ballen op de paal en op de dwarsligger."

De supporters van Anderlecht scandeerden bij het begin van de tweede helft de naam van Kaminski. "Dat is wel heel mooi. Ik zal er alles aan doen om ooit met eer de kleuren van Anderlecht te verdedigen, net als ik dat nu voor Leuven doe. Het is een kinderdroom. Voor de match had ik me voorgenomen te genieten en zoveel mogelijk ballen te pakken."

Anderlecht volgt intussen ook zijn progressie. "Na elke wedstrijd belt Filip De Wilde wel met mijn keeperstrainer. Het is echter niet aan Anderlecht om een speler van 19 te feliciteren na één keer de nul te hebben gehouden op Anderlecht. Dit betekent ook niet dat ik volgend seizoen sowieso onder de lat zal staan hier. Eén match is daarvoor niet genoeg."

Leuven werd verweten anti-voetbal te komen spelen in het Constant Vanden Stock-stadion. "Misschien is daar wel iets van aan, maar wij moeten hier het spel niet komen maken. We zijn uitgegaan van onze eigen sterkte."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties