Groep C: United flirt in Basel met ongeziene uitschakeling

Tomas Taecke
| 0 reacties
Groep C: United flirt in Basel met ongeziene uitschakeling
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester United mag niet verliezen in Basel of de verliezende finalist van vorig seizoen mag een kruis maken over de Champions League. Mits winst tegen Otelul is Axel Witsel met Benfica altijd groepswinnaar in groep C.

Manchester United staat voor een niet-alledaagse opdracht op de laatste speeldag van de Champions League groepsfase. De Mancunians moeten een punt verdedigen op bezoek bij het Zwitserse Basel, anders komen ze na nieuwjaar uit in de Europa League. Basel kan zich enkel plaatsen mits winst.

De vorige ontmoeting kende een ongezien verloop. Basel toverde een 2-0-achterstand om in een 2-3-voorsprong, maar slikte in extremis de late gelijkmaker van Young. Daardoor heeft United nu zijn lot in eigen handen en moeten de Zwitsers drie punten pakken willen ze zich kwalificeren voor de achtste finales.

Benfica - Otelul Galati

Tegen het puntenloze Galati kan Benfica zich mits winst van de groepswinst verzekeren. Op die manier ontlopen de Portugezen enkele kleppers zoals Barcelona of Real Madrid. De Roemenen zijn het absolute zwakke broertje in deze spannende poule, dat een ferme dosis geluk nodig zal hebben om Benfica in eigen stadion van de zege en daaraan gekoppelde groepswinst te houden.

 

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
Manchester United is favoriet. Een gokje op Basel daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Manchester United de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 235,50 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Basel wint u 862,50 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties