Lampard: "Ik moet simpelweg spelen"

Tomas Taecke
| 7 reacties
Lampard: "Ik moet simpelweg spelen"
Foto: © SC

Frank Lampard startte maandagavond andermaal op de bank tegen Manchester City. De international viel in en tekende de winnende treffer aan. Lampard was na afloop niet te spreken over zijn bankzittersstatuut.

Invaller Frank Lampard tekende tegen Manchester City de winnende treffer aan vanop de stip. Na de zege die Chelsea voorlopig nog in de titelrace houdt, was Lampard ontgoocheld over zijn rol als invaller.

"Ik moet gewoon spelen", zei de middenvelder na afloop voor de camera's van BBC Sports. "Hoe vaker ik speel, hoe beter ik speel. Ik weet wat ik het team kan bijbrengen en begrijp bijgevolg niet dat ik op de bank verzeild ben geraakt".

"Ik sprak nog niet met Villas-Boas, dus ken zijn uitleg niet. Op dit moment ben ik fit en speel ik als nooit tevoren", voegde Lampard er nog aan toe. "Ik wil gewoon op het veld staan en mijn voeten laten spreken", aldus Frank Lampard.

Chelsea nadert tot op zeven punten van leider Manchester City. United is tweede, met twee punten minder dan de koploper. Chelsea staat samen met Spurs vierde, dat wel nog een inhaalwedstrijd te goed heeft.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties