Live AA Gent klaar voor revanche, deel 2

Melissa Maes
| 22 reacties
AA Gent klaar voor revanche, deel 2
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cercle Brugge โ€“ AA Gent werd vrijdag afgelast door hevige regenval en werd verplaatst naar vanavond om 20.30 uur. Groen-zwart kan mits winst naast de Buffalo's komen in het klassement, maar Trond Sollied en zijn spelers azen op revanche voor de eerste speeldag.

AA Gent speelde op de eerste speeldag misschien wel het beste voetbal van dit seizoen, maar de bal weigerde in het doel te verdwijnen. Cercle Brugge ging met de drie punten gaan lopen na een vreemde strafschopfase tien minuten voor tijd. Dat verlies smaakt nog steeds bitter bij blauw-wit.

Peeters ziet Baldé, Foley, Gombami, Kudimbana en Sergeant in de lappenmand liggen. Iachtchouck is geschorst, de man van de penalty in de heenmatch. Sollied kan nog steeds geen beroep doen op Rafinha, Raman, Soumahoro, Ba, Bruzzese, Lepoint en M’Sila.

Ref Loeman zal de partij in goede banen proberen leiden. Volg de wedstrijd live via je favoriete voetbalwebsite vanaf 20.30 uur.

Opstellingen:
Cercle Brugge:Verbist, Cornelis, Reis, Mertens, Evens, Vidarsson, Van Eenoo, Neto, Rudy, Vetokele, Van Roose
AA Gent: Boeckx, Baric, Melli, Arzo, Skarabot, Thijs, Jørgensen, Van Der Bruggen, El Ghanassy, Ljubijankic, Coulibaly

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
AA Gent is favoriet. Een gokje op Cercle Brugge daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt AA Gent de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 345 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Cercle Brugge wint u 435 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties