Interview Boi: "Zo snel mogelijk zeker zijn van play-off 2"

Robby Morren
Robby Morren
| 5 reacties
Boi: "Zo snel mogelijk zeker zijn van play-off 2"
Foto: © SC

Frederik Boi beleefde zondag een schitterende avond tegen Club Brugge. Met twee doelpunten was hij de matchwinnaar. "Die overwinning was verdiend."

Hij bracht OH Leuven op 2-1 met een prachtig schot vanop dik 20 meter. "Dat was het eerste afstandsschot uit mijn leven. Wie de goals maakt, doet er eigenlijk niet toe. Ik ben vooral blij dat we de drie punten pakten. Dit is goed voor de ploeg."

Scheidsrechter
De scheidsrechter haalde twee keer de woede van de Brugse aanhang over zich heen maar Boi vindt dat de ref de juiste beslissingen nam. Eerst keurde hij een doelpunt van Vleminckx af en daarna stuurde de spelleider Odjidja met rood naar de kleedkamer. "De scheidsrechter floot nog voor Vleminckx gekopt had en die rode kaart was meer dan terecht", aldus Boi tegenover onze redactie.

Play-off 2
OH Leuven kampeert nu op een veilige elfde plaats in het klassement. "We doen een hele goede zaak, ook tegenover onze concurrenten. Een overwinning tegen een topclub als Club Brugge was niet ingecalculeerd maar we hebben die 3 punten wel verdiend. We komen nu weer wat dichter bij ons doel om ons zo snel mogelijk van play-off 2 te verzekeren."

"Deze overwinning geeft ons toch het nodige vertrouwen voor de volgende match. We gaan proberen tegen KV Mechelen een resultaat neer te zetten en dan kunnen we met een goed gevoel de winterstop in."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties