Decuyper: "Op 2 januari moet nieuwe trainer er zijn"

Decuyper: "Op 2 januari moet nieuwe trainer er zijn"
Foto: © SC

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

De Raad van Bestuur van Zulte Waregem nam dinsdag de beslissing om trainer Darije Kalezic aan de deur te zetten. CEO Patrick Decuyper betreurt het ontslag, maar vindt dat er geen andere oplossing meer was.

Voor een ambitieuze ploeg is de veertiende plaats immers een doorn in het oog. "De beslissing om de samenwerking stop te zetten is niet evident", aldus Decuyper. "De voorbije weken hebben we steeds gehoopt dat een kentering nog mogelijk zou zijn, maar met onze huidige plaats in het klassement beseffen we dat er iets moest gebeuren. De ploeg is de afgelopen periode ook absoluut niet gediend geweest door het geluk. Het is zeer jammer dat het zo ver is moeten komen, want ik ben ervan overtuigd dat de trainer en de mens Darije Kalezic heel veel kwaliteiten heeft." 

"Op 2 januari vertrekt de spelersgroep op stage. Het is de bedoeling dat we op dat moment een nieuwe trainer hebben. We zoeken iemand die de competitie kent en voldoende ervaring heeft. De komende dagen zullen we de verschillende kandidaturen in overweging nemen." 

"Onze spelers hebben de voorbije maanden, ondanks de moeilijke omstandigheden, week na week getoond dat de groep voldoende weerbaarheid heeft om tot het einde van de competitie te vechten voor de punten. Daarnaast zullen we tijdens de komende transferperiode uitkijken naar gerichte versterkingen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties