Goudhaantje Club Brugge op weg naar Newcastle ?

Dirk Pieters
| 174 reacties
Goudhaantje Club Brugge op weg naar Newcastle ?
Foto: © SC

Jordan Botaka, jeugdinternational bij Club Brugge, kan rekenen op heel wat interesse. De aanvaller trekt na Nieuwjaar naar Newcastle voor een eerste kennismaking.

De achttienjarige aanvaller geniet al langer interesse van het Engelse Newcastle. Afgelopen maand kreeg hij ook reeds een uitnodiging, maar toen zat Botaka nog met examens en kreeg hij van Club Brugge geen toestemming om te gaan.

De onderhandelingen met Club Brugge verlopen momenteel erg moeizaam. Onder Christoph Daum mocht Botaka ook al een aantal keren met het eerste elftal meetrainen en het is duidelijk dat blauw-zwart zijn goudhaantje niet zomaar wil laten gaan. De eersteklasser wil de jonge Botaka graag een contract van 3,5 jaar laten tekenen, maar de spits wacht momenteel nog even om zijn beslissing te nemen.

"De bal ligt nu in het kamp van blauw-zwart. De piste Club Brugge is zeker nog niet afgesloten. Het sportieve blijft het belangrijkste, maar op dat vlak kregen we nog geen garanties. Het buitenland is geen prioriteit, maar we kunnen niet eeuwig blijven wachten", aldus zijn manager.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties