Mpenza zoekt andere oorden op

Thomas De Block
| 36 reacties
Mpenza zoekt andere oorden op
Foto: © SC

Emile Mpenza lijkt zijn beste tijd gehad te hebben in Azerbeidzjan. Hij komt er nog nauwelijks aan spelen toe en zal waarschijnlijk vertrekken bij zijn club Neftchi Bakoe. Mpenza denkt aan een mogelijke terugkeer naar België.

De 33-jarige ex-Rode Duivel speelde dit seizoen nog maar nauwelijks bij Neftchi Bakoe. De komst van de nieuwe trainer Hajiyev en blessureleed hielden hem van het veld.

In La Dernière Heure doet Mpenza zijn verhaal: "Onder coach Asadov liep het nog vlot. Ik scoorde zes keer en leverde verschillende belangrijke assists af. Nadien raakte ik geblesseerd en kwam er na de titelviering een nieuwe trainer."

Onder de hoede van Hajiyev belandde Mpenza op de bank: "Onder Hajiyev lukt het niet. Ik voel me nochtans goed in vorm. Ik heb altijd de keuze van de trainer gerespecteerd. Maar deze situatie maakt me niet gelukkig."

Mpenza zou graag zijn carrière in België willen afsluiten. Bakoe heeft toestemming gegeven om met andere clubs te praten.  “De Jupiler Pro League? Mogelijk, dan zou de cirkel rond zijn", besluit de aanvaller.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties