Live Barda mag beginnen in Limburgse derby

Robby Morren
Robby Morren
| 14 reacties
Barda mag beginnen in Limburgse derby
Foto: © SC

De Cristal Arena loopt vol voor de Limburgse derby tussen RC Genk en Sint-Truiden. Voor beide teams staat er veel op het spel, want geen van beide ploegen kon vorige week overtuigen en de punten zijn in beide kampen broodnodig.

Genk en Sint-Truiden strijden op twee verschillende fronten. Genk wil absoluut naar play-off I, terwijl STVV vecht tegen de degradatie. Genk leverde een matige prestatie af bij Zulte Waregem (1-1). STVV kwam niet verder dan een scoreloos gelijkspel tegen Kortrijk.

Bij Genk is Anthony Vanden Borre disciplinair geschorst. Daardoor verhuist Anele weer naar de rechtsachterpositie. Fabien Camus neemt centraal op het middenveld zijn plaats in naast Tözser. Barda keert terug uit schorsing en mag aan de aftrap komen. Logan Bailly mag nog niet plaatsnemen op de bank.

Bij Sint-Truiden ontbreken er heel wat spelers vanwege een blessure. Volders, Reza, Okotie, Bertjens, Andrade, Christ en Buysens zullen er vanavond niet bij zijn in de Cristal Arena. Voor STVV-doelman Davino Verhulst wordt het een weerzien met zijn ex-club.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
Racing Genk is favoriet. Een gokje op STVV daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Racing Genk de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 196,50 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van STVV wint u 1275 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties