Daum: “Geduld hebben tegen KV Mechelen”

Thomas De Block
| 59 reacties
Daum: “Geduld hebben tegen KV Mechelen”
Foto: © SC

Op de website van Club Brugge heeft Christoph Daum zijn licht laten schijnen over de nederlaag van afgelopen weekend tegen Anderlecht. Daarnaast blikte de Duitser ook vooruit naar het komende duel met KV Mechelen.

Christoph Daum gaat ervan uit dat Club Brugge geleerd heeft uit zijn fouten: “We hebben zondag veel fouten gemaakt in Anderlecht, maar we hebben alles grondig geanalyseerd”, zei Daum. “We waren te ongeduldig. We liepen meteen te veel naar voren en plots stonden we 2-0 achter.”

Daum hoopt op beterschap in de komende thuiswedstrijd tegen KV Mechelen. De Brugse trainer is echter op zijn hoede: “Het wordt een moeilijke wedstrijd, waarbij we geduld moeten hebben.”

“Als we tegen het einde van de eerste helft op voorsprong kunnen komen, dan weet ik dat de fans ons zullen steunen en achter de ploeg gaan staan.”

Daarnaast hoopt Daum dat zijn ploeg de weg naar het doel terugvindt: “Ik wil efficiënter spelen. Naast attractief voetbal wil ik dat er ook een resultaat staat. Dat is namelijk het belangrijkste”, besloot Daum.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties