Reactie Van der Elst: "We staan er niet riant voor"

Robby Morren
Robby Morren
| 5 reacties
Van der Elst: "We staan er niet riant voor"
Foto: © SC

Franky Van der Elst beleefde woensdag geen al te leuke avond. STVV verloor de degradatietopper met 0-3 en lijkt zich te moeten opmaken voor play-off 3. Toch wil de coach de handdoek nog niet in de ring gooien.

Robby Morren in Sint-Truiden

STVV begon nochtans sterk aan de wedstrijd. "Ik had gevraagd om agressief te beginnen en zo het publiek mee te krijgen. Op het moment dat wij voor dreiging zorgden, viel die goal voor Westerlo en dat heeft ons de benen afgesneden."

"Bij het begin van de tweede helft, begonnen we toch weer met vertrouwen maar dan mocht die speler van Westerlo (Vanthournout nvdr) op wandel en moest Kotysch hem foutief afstoppen in de zestien. Daarna hebben wij nog weinig kunnen klaarmaken en dat is jammer want er waren op dat moment nog wel 43 minuten te spelen."

Play-off 3
Of we ons nu moeten opmaken voor play-off 3? "We zijn nog niet zo ver maar het is juist dat we er niet riant voor staan." Toch wil Van der Elst nu de handdoek nog niet gooien. "Zolang we play-off 3 mathematisch kunnen vermijden, moeten we er blijven voor gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties