Reactie Verbauwhede: "De coach heeft nu weer wat meer kleur"

Robby Morren
Robby Morren
| 11 reacties
Verbauwhede: "De coach heeft nu weer wat meer kleur"
Foto: © SC

Westerlo verloor nog niet met Glenn Verbauwhede in doel, hij wist twee keer de nul te houden. "Ik ben blij voor de coach", vertelde hij ons na de 0-3 overwinning tegen Sint- Truiden.

Robby Morren in Sint-Truiden

"We wisten op de juiste momenten te scoren. Dat we opnieuw de nul konden houden, is toch wel een opsteker", aldus de doelman die vastbesloten is Westerlo mee in eerste klasse te houden. "Het vertrouwen is er zeker, wij moeten altijd voor de overwinning gaan. Als je niet aan de match begint om te winnen, dan kan je beter niet starten. De mentaliteit moet goed zitten."

Zaterdag wacht Westerlo opnieuw een belangrijke wedstrijd tegen Lierse. "We moeten ons nu focussen op Lierse, de wedstrijden volgen elkaar nu snel op maar ik vind dat goed want het loopt lekker op dit moment."

Coach
Verbauwhede was vooral tevreden voor zijn coach Jan Ceulemans. "Dit is een opsteker voor de coach. Hij zei dat hij er dit seizoen wat slechter uitzag op de foto's. Nu vanavond heeft hij weer wat meer kleur", klonk het. "En nu ga ik even genieten en een glaasje wijn drinken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties