Reactie Zukanovic: "Volgende wedstrijd niet zoals tegen Beerschot"

Zukanovic: "Volgende wedstrijd niet zoals tegen Beerschot"
Foto: © SC

Ervin Zukanovic kreeg de weinig benijdenswaardige taak om Jérémy Perbet te bewaken. De topschutter van de Jupiler League maakte het de verdediger van Kortrijk moeilijk, maar die trok toch aan het langste eind.

Johan Walckiers in Bergen

Perbet probeerde slag om slinger een penalty te versieren. "Hij is een heel goede spits", aldus de steeds vriendelijke Zukanovic. "Hij zoekt het contact om dan neer te gaan. Dat noem ik een heel slimme aanvaller. Zelfs jullie had hij beet. Ik moet de beelden nog zien, maar ik ben zeker dat hij geen enkele keer een strafschop verdiende."

In de tweede helft kwam Kortrijk meer onder druk te staan. "Bergen wierp er alles tegenaan. Ineens kwam er heel veel volk op me af, maar we hebben goed stand gehouden. We konden in de tweede helft de wedstrijd wel niet meer onder controle houden zoals in de eerste. Dat is de verdienste van Bergen dat meer druk zette. Maar eigenlijk hadden we de match ervoor al moeten beslissen."

De Bosniër waarschuwt zijn ploegmaats ook. "We zijn er nog niet. De volgende wedstrijd moeten we ook geconcentreerd aanpakken. Niet zoals tegen Beerschot toen we dachten dat we er al waren. Toen sloop er nonchalance in het team. Dat mag nu niet meer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties