Reactie Destorme: "De peper heeft zijn werk gedaan"

Destorme: "De peper heeft zijn werk gedaan"
Foto: © SC

David Destorme kwam de kleedkamer uit met een enorm ei op zijn oog. De aanvaller van KV Mechelen kreeg een bal op zijn oog en was duidelijk even aangeslagen.

Johan Walckiers in Mechelen

Destorme was één van de jongens die het weer trouwens vond meevallen. "Het was te doen om te spelen, vond ik", aldus Destorme. "Ik heb eigenlijk niet afgezien. Met dank aan de peper. In de kleedkamer stond een grote pot met peper en veel jongens hebben daar hun voeten mee ingewreven. Daarnaast heb ik schoenen van een half maatje groter aangedaan om de doorbloeding niet te beletten en heb ik warmtezalf op mijn benen enzo gewreven. Daardoor viel het allemaal goed mee."

Die bal op zijn oog deed echter geen goed. "Het was een lel van dichtbij en ik was toch even groggy. Het was ook direct blauw. Het veld? Dat lag nog redelijk goed behalve een strook hard aan de hoofdtribune. Ik heb zelfs met mijn losse noppen kunnen spelen. Wat het volgende week gaat geven, weet ik wel niet, want het terrein heeft afgezien vandaag."

Over de wedstrijd zelf kon hij weinig zeggen. "We dachten op een diefje nog de drie punten mee te pakken, maar dat dacht Kortrijk ook. Een gelijkspel is hier op zijn plaats. Aan de zestien liep het steeds mis door foute passes of gekraakte schoten. Je wilt natuurlijk altijd winnen, maar soms moet je tevreden zijn met een punt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties