Reactie Naessens: "Slapen wordt moeilijk"

Tomas Taecke
| 2 reacties
Naessens: "Slapen wordt moeilijk"
Foto: © SC

Jens Naessens beleefde zelden een mooiere avond in zijn carrière. Met drie goals loodste hij Essevee voorbij Westerlo en voorlopig uit de degradatiezone.

Tomas Taecke in Waregem

"Drie keer scoren is altijd leuk, maar het belangrijkste is dat we gewonnen hebben", opende Naessens clichématig. "Ik denk dat het slechte veld wel in mijn voordeel speelde. Vooral voor de verdedigers was het heel erg lastig spelen. Maar ik ben gewoon blij met mijn drie doelpunten en de drie punten".

Door de komst van Mbaye Leye posteerde Dury Naessens op de vleugel en de nieuwkomer diep in de spits. "Ik speel graag op de flank, er is veel meer ruimte. Daar kan je iets meer acties maken. De steun van Leye en Habibou is natuurlijk wel geweldig. Het vertrouwen dat Francky Dury mij geeft, doet mij ook echt goed".

"Vandaag wisten we dat we Westerlo een mentale tik konden uitdelen. In geval van winst was de kloof zeven punten en zijn we goed op weg om erin te blijven. Dat is ons prima gelukt, nu ziet het er echt goed uit. Ik denk dat ik straks moeilijk de slaap zal kunnen vatten na zo'n avond...", aldus Naessens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties