Lestienne: "Ik heb heel diep gezeten"

Fabian Morren
| 6 reacties
Lestienne: "Ik heb heel diep gezeten"
Foto: © SC

Maxime Lestienne, nog altijd maar 19, liet zondag tegen Beerschot nog eens van zich horen. De jonge middenvelder scoorde twee keer.

Destijds bij het faillissement Moeskroen zat zowat half Europa achter Lestienne aan, die toen bekend stond als een zeer groot talent. Club won de strijd, maar de grote doorbraak bleef uit bij blauw-zwart.

"Op een bepaald moment zat ik erg diep", geeft Lestienne toe in Het Nieuwsblad. "In het begin van het seizoen kreeg ik geregeld speeltijd, Koster geloofde in mij."

"Maar dan was ik vier maanden geblesseerd, een lange en moeilijke periode. Intussen was er een nieuwe trainer en ik kon me niet van in het begin tonen aan Daum. Dat was lastig. Vooral omdat hij België en mij niet goed kende. Intussen heb ik zijn vertrouwen afgedwongen."

Lestienne heeft geen spijt van zijn transfer naar Club Brugge. "Club maakte van in het begin duidelijk dat ik niet meteen alles zou spelen. Iedereen kent wel eens een mindere periode. Ik ben blij dat het bij mij op zo'n jonge leeftijd al is gebeurd. Ik heb er mijn conclusies uit kunnen trekken en ben er sterker door geworden. Ik ben rijper geworden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties