Reactie Maes: "Proberen dit niveau vast te houden"

Robby Morren
Robby Morren
| 8 reacties
Maes: "Proberen dit niveau vast te houden"
Foto: © SC

Lokeren won zaterdagavond met 0-1 op het veld van Racing Genk en zet zijn sterke reeks na Nieuwjaar door. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat Peter Maes een tevreden coach was.

Robby Morren in Genk

"Voor ons was dit een goede wedstrijd, de eerste 25 minuten waren de beste die wij dit seizoen hebben laten zien. We hebben zelf het initiatief genomen en we hebben het uitstekend gedaan in balbezit", zo klonk Maes zeer tevreden op de persconferentie na de wedstrijd.

Verdiende overwinning
"Ik denk dat we de overwinning verdienen. Na Nieuwjaar loopt het goed voor ons." Toch wil de coach nog niet denken aan een mogelijke plaats in de play-off 1. "Ik ben nu tevreden met deze wedstrijd en verder kijken doe ik nog niet. De volgende wedstrijd is tegen Gent en dan gaan we proberen hetzelfde niveau te behouden als vandaag en proberen plezier te hebben op het veld."

Maes zag dat zijn spelers op het veld voor elkaar wilden werken. "Als je als team functioneert, kan je ver komen en dan compenseer je automatisch dat minder aan kwaliteit ten opzichte van een team als Genk. We hebben hard gewerkt en goed in blok gespeeld. Datgene wat we in de eerste zes maanden hebben laten liggen, komt er nu wel uit en ik ben blij voor de jongens", besloot de coach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties