Vargas raakt klaar voor PO

Andrea Doino
| 60 reacties
Vargas raakt klaar voor PO
Foto: © SC

Goed nieuws voor Anderlecht-speler Ronald Vargas. De Venezolaan zit voor op schema en zou zelfs tijdig fit raken voor de PO. Aangezien ook Guilhermo Molins voluit meetraint, ziet het ernaar uit dat Anderlecht de cruciale fase van de competitie terug op volle kracht zul kunnen hervatten

Vier maanden is het intussen al geleden dat Vargas een zware blessure opliep aan de patellapees. De bekermatch tegen Rupel Boom was maar twee minuten bezig toen hij bij een trap op doel zijn linkerknie verdraaide. 

"We moeten hem afremmen"
Ariël Jacobs zal geen risico's nemen, maar het ziet er naar uit dat Vargas nog een belangrijke rol zal spelen in de laatste fase van de competitie. "We moeten hem afremmen. Normaal blijft iemand met zo'n blessure zes maanden langs de kant, maar Ronald zal vroeger klaar zijn”, toont Maesschalk zich optimistisch.

“Elke morgen van de weekdag staat hij om 7.30 uur voor mijn deur. Vier uur lang werkt hij zich vervolgens in het zweet en met resultaat: de kracht in zijn knie is terug. Als alles goed gaat, zal hij binnenkort met de bal aan de slag mogen gaan. Het risico op hervallen is heel miniem."

"We gaan geen etappes overslaan. We werken perfect samen met de medische staf van Anderlecht en het doel is om hem nog sterker te maken dan hij al was", besluit Maesschalk. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties