Interview Persoons: "Niet praten over play-off 1"

Robby Morren
Robby Morren
| 16 reacties
Persoons: "Niet praten over play-off 1"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Koen Persoons is blij met de sterke prestaties van Lokeren de afgelopen weken. De middenvelder benadrukt tegenover onze redactie het belang van de bekerwedstrijd tegen Lierse.

"Na Nieuwjaar zijn we sterk bezig. Dat was ook nodig want we stonden te laag gerangschikt. Als je een reeks kan neerzetten, dan schiet je al snel op in het klassement." Lokeren staat momenteel op de achtste plaats en telt 7 punten minder dan de nummer zes. De middenvelder vindt het dan ook te vroeg om aan play-off 1 te denken. "We moeten nu niet praten over PO 1. Er zijn een viertal ploegen die nog in aanmerking komen voor die zesde plaats."

Nu Lokeren enkele goede resultaten heeft geboekt, voelt Persoons dat het allemaal beter loopt. Ook tegen Genk speelde Lokeren een goede wedstrijd. "We kwamen tegen Genk op voorsprong en dan was het toch wel even op twee gedachten hinken: de voorsprong proberen te verdedigen of gaan voor die tweede goal. De grootste druk is nu van ons af en dan loopt het allemaal ook makkelijker. We zijn duidelijk gegroeid in dit seizoen."

Bekerfinale
Over een week moet Lokeren een 1-0 voorsprong verdedigen in de halve finale van de Beker van België op Lierse. Lukt dat, dan speelt het op 24 maart de finale. "Het wordt een hele belangrijke match op Lierse, we kunnen die finale nu op 1 wedstrijd halen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties