Scholes geen Engels international

Glenn Schrader
| 0 reacties
Scholes geen Engels international
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Paul Scholes werd de afgelopen week veelvuldig in verband gebracht met een comeback in de nationale ploeg van Engeland. Sir Alex Ferguson spreekt dit echter tegen, maar zegt wel dat Scholes ook volgend jaar nog bij Manchester Utd zou kunnen spelen.

Paul Scholes besliste vorig seizoen de schoenen aan de haak te hangen en zich eerder bezig te houden achter de schermen. De legende bedacht zich twee maanden geleden en maakte op het veld van Manchester City zijn rentree. Wekelijks laat de veteraan zien nog op het niveau mee te kunnen. Hij doet het zelfs zo goed dat Harry Redknapp hem zou meenemen naar het Europees Kampioenschap.

Ferguson spreekt dit tegen. “Hij weigerde de vorige campagne nog om voor Engeland te spelen omdat er volgens hem al genoeg jongere alternatieven klaar stonden. Het zou een grote stap zijn om na acht jaar weer voor Engeland te spelen, en ik denk dat Paul zich eerder zal concentreren op United”, aldus de Schot.

Over de comeback van Scholes was Ferguson razend enthousiast. “Toen hij besliste om terug voor United te spelen was ik uitermate tevreden. Hij startte een paar maanden een paar maanden voor hij terugkwam al met trainen omdat hij zag dat hij een foute beslissing gemaakt had. Hij brengt klasse in het team. Barcelona praat over Xavi zoals wij dat over Scholes doen”, besluit de Man Utd-coach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties