Twente en Psv boeken belangrijke winst op verplaatsing

Dirk Pieters
| 3 reacties

Zowel Twente als PSV kwamen donderdagavond in actie. PSV deed een uitstekende zaak met het oog op de volgende ronde. Het versloeg Trabzonspor met 1-2. Ook Twente boekte een belangrijke uitoverwinning.

PSV begon als een wervelwind aan de wedstrijd en zat al na twaalf minuten op rozen. Matavz en Toivonen (foto) hadden dan al de netten doen trillen voor de bezoekers. Nog voor de pauze kwamen de Turken terug in de wedstrijd. Adin maakte iets over het half uur de aansluitingstreffer. Verder kwam Trabzonspor niet en zo doet PSV een uitstekende zaak.

Twente en Steaua Boekarest hielden elkaar in de eerste helft in evenwicht. In de tweede helft deed Twente wel waarvoor het gekomen was; dat belangrijke doelpunt scoren. John bracht de bezoekers vlak na de pauze op voorsprong; 0-1.