"Anderlecht is uitgeschakeld en Standard gaat door, hé"

Fabian Morren
| 23 reacties
"Anderlecht is uitgeschakeld en Standard gaat door, hé"
Foto: © SC

Wilfried Van Moer geeft in HLN openlijk toe dat hij zijn twijfels had bij de opstelling van Standard- trainer José Riga tegen Wisla Krakow. Het pakte uiteindelijk echter goed uit.

“Toen ik de opstelling zag, dacht ik: 'Och-gottekes, jongens, wat gaan we nu mee- maken!' Riga heeft gegokt... en goed gegokt”, zegt Van Moer. “Hij speelde nochtans gevaarlijk spel. Hij stelde vier verdedigende middenvelders op. Als je met die aanpak een doelpunt slikt, kun je niet meer omschakelen. Ze hebben de nul gehouden, dus heeft Riga zijn gelijk gehaald.”

”Ik kende Riga niet toen hij op Standard arriveerde. Ik ken hem trouwens nog altijd niet, want ik heb nog geen gelegenheid gehad met hem te praten. Ik vind echter wel dat hij uitstekend werk levert."

“Standard heeft in de eerste plaats gedacht aan verdedigen en het deed dat goed. Akkoord dat het niet mooi was, maar een Europese match is geen missverkiezing, hé! Anderlecht heeft wél goed gevoetbald. Anderlecht heeft wél kansen afgedwongen, maar Anderlecht is uitgeschakeld en Standard gaat door." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties