Manchester City wint overtuigend

Andrea Doino
| 3 reacties

Manchester City heeft thuis geen problemen gehad met Blackburn Rovers in de Premier League. Ze wonnen overtuigend met 3-0 en leggen de druk weer bij Manchester United.

Manchester City, met Vincent Kompany in het centrum van de verdediging, won thuis overtuigend met 3-0 van Blackburn Rovers. The Citizens hadden de wedstrijd vanaf de eerste minuut in handen. Na twintig minuten opende Mario Balotelli de score op aangeven van Kolarov. City ging rusten met een 1-0-voorsprong (zie Balotelli kan ook romantisch zijn).

Enkele minuten na de rust vond Sergio Agüero de netten. Blackburn Rovers-keeper Paul Robinson werkte de bal in de voeten van de Argentijn die de bal maar moest binnentikken. Net voor het laatste fluitsignaal pikte ook invaller Edin Dzeko zijn doelpunt mee. Hij kopte de 3-0 onhoudbaar binnen.

Manchester City heeft nu 63 punten en heeft vijf punten voorsprong op Manchester United dat zondag nog speelt tegen Norwich City.