Volg topduel in Ligue 1 LIVE en gratis

Glenn Schrader
| 0 reacties
Volg topduel in Ligue 1 LIVE en gratis
Foto: © SC

Vanavond neemt Paris Saint-Germain het in de Ligue 1 op tegen Olympique Lyon. Lyon heeft deze zege broodnodig om nog aanspraak te maken op Champions League voetbal.

Paris Saint-Germain staat op de eerste plek in de Ligue 1 en moet winnen om niet ingehaald te worden door eerste achtervolgers Montpellier. Hiervoor zullen ze aanspraak doen op Nene, die met elf doelpunten topscoorder is van de Parijzenaars.

Lyon staat momenteel op een bedroevende zesde plek in het klassement. Het moet plaats ruimen voor Montpellier en Saint-Etienne. Door deze zesde plek heeft de ploeg uit Lyon geen vooruitzicht om voetbal in de CL te kunnen bekijken. Hier zullen ze dus snel verandering in willen brengen.

Vanavond worden er ook andere duels gespeeld in de Ligue 1.

Deze kan u ook GRATIS en LIVE bekijken bij Bwin.

19.00 uur:

AJ Auxerre – AS Saint-Etienne
Evian FC – AS Nancy Lorraine
Montpellier – Girondins de Bordeaux
OGC Nice – SM Caen
Valenciennes FC – FC Lorient
AC Ajaccio – Dijon FC
 

Wat denkt Bwin over de wedstrijd van Lyon?

Lyon is favoriet. Een gokje bij BWIN op PSG daarentegen zal je meer opleveren. Stel jouw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, op dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis. 

Gaat Lyon met de volle buit lopen, dan krijg je bij BWIN  230 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van PSG win je 310 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties