Interview Destorme: "Misschien dit keer wel op de valreep PO 1"

Robby Morren
Robby Morren
| 10 reacties
Destorme: "Misschien dit keer wel op de valreep PO 1"
Foto: © SC

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

KV Mechelen won afgelopen weekend tegen Westerlo en mag plots weer dromen van play-off 1. David Destorme hoopt alvast op het omgekeerde scenario van vorig seizoen.

"We wisten dat we nog een waterkansje hadden op play-off 1, zeker nu Kortrijk verloor", aldus Destorme tegenover onze redactie. Toch wil hij niet te hard van stapel lopen. "We moeten niet te veel naar die top zes kijken. Vorig jaar misten we play-off 1 op een haartje na, misschien dat we het dit jaar op het laatste nippertje wel halen. We moeten gewoon elke week vol voor de drie punten gaan."

Over de overwinning tegen Westerlo (1-3) was Destorme duidelijk. "Die was verdiend, zeker op basis van de tweede helft. Westerlo kon op het einde van de eerste helft nog de aansluitingstreffer scoren zodat het nog een moeilijke tweede helft werd maar we hebben dat goed rechtgezet.

Fantastische supporters
De middenvelder had ook lof voor de supporters die talrijk naar het Kuipje waren afgezakt. "Dit is genieten natuurlijk. De supporters steunen ons elke wedstrijd en ze zijn elke week met veel, ook op verplaatsing. Dat is fantastisch." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties