Van Der Vaart geeft titelstrijd op

Glenn Schrader
| 0 reacties
Van Der Vaart geeft titelstrijd op
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor Van Der Vaart heeft de vernederende nederlaag tegen Arsenal van afgelopen weekend een einde gemaakt aan de titeldromen van Tottenham Hotspur. De middenvelder denkt dat de ploeg uit Londen het gat van tien punten met Manchester City niet meer goed kan maken.

“We hebben de hoop op de titel opgegeven", vertelde Van Der Vaart verslagen in de Engelse media. “Als ik realistisch ben is onze achterstand op City onoverbrugbaar geworden. Zeker als je kijkt naar hoe makkelijk zij hun wedstrijden winnen, ze zullen nauwelijks nog punten gaan verspelen”.

Het behouden van de derde plaats, en dus directe plaatsing voor de Champions League, is voor Van Der Vaart het nieuwe doel geworden. “Dat is ons doel. Het is alleen de vraag of we mentaal in staat zijn onze wedstrijden te blijven winnen. We spelen aardig, maar laten het op de beslissende momenten vaak liggen. Dat mag niet meer gebeuren”, besluit de middenvelder.

Tottenham staat momenteel op de derde plek in de Premier League. Zondag krijgt Tottenham een stevige tegenstander tegen, nummer twee Manchester United komt dan op bezoek bij White Hart Lane.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties