Interview Daum: "Nieuwe grasmat is niet mijn verdienste"

Tomas Taecke
| 75 reacties
Daum: "Nieuwe grasmat is niet mijn verdienste"
Foto: © SC

Christoph Daum nam vrijdagmiddag net als de verzamelde pers vlug een kijkje naar de kersverse grasmat. De veldheer benadrukte dat het nieuwe terrein er niet is gekomen door zijn recente uitlatingen in de media.

Tomas Taecke in Brugge

Twee dagen voor de topwedstrijd tegen Standard is de veelbesproken nieuwe grasmat in het Jan Breydelstadion ontrold. Op dit moment is het veld nog niet speelklaar, maar zondag kunnen de spelers zich naar hartelust uitleven op  de vernieuwde ondergrond. Hoewel het na de uitlatingen van Club-coach Christoph Daum heel snel is gegaan, wil de Duitse trainer onderstrepen dat dit niet door zijn toedoen is.

"Natuurlijk ben ik tevreden met de nieuwe grasmat", zei Daum op de persconferentie in Sint-Andries. "Iedereen die van voetbal houdt, kan niet anders dan tevreden zijn".

"Het is niet door mijn uitlatingen of aandringen dat er een nieuw veld gekomen is. Ik ben een teamspeler en wil mij in geen geval opdringen of het bestuur onder druk zetten. Iedereen binnen de club gaf aan dat het moest gebeuren en het plan lag al langer in de lade. Het is zeker niet veranderd omdat ik gezegd heb dat dit moest gebeuren".

Persvoorlichter Wim De Meyer onderstreepte de woorden van de coach. "Binnen de club wordt er al sinds januari over een nieuwe grasmat gesproken. Het idee was er dus al een tijdje, alleen is het nu pas gerealiseerd".

Lees morgen het volledige verslag van de persconferentie met Club-coach Christoph Daum.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties