Vanhaezebrouck: "Genk verdient PO1 meer dan KVK of Cercle"

Melissa Maes
| 20 reacties
Vanhaezebrouck: "Genk verdient PO1 meer dan KVK of Cercle"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hein Vanhaezebrouck is van mening dat Racing Genk PO1 meer verdient dan Cercle Brugge of KV Kortrijk. "Op basis van hun doelpuntensaldo en spektakel."

“Het lijkt erop dat Cercle Brugge en Racing Genk in de top zes zullen eindigen. En Genk verdient het meer dan Cercle en KV Kortrijk omdat het veel meer scoort. Op basis van hun doelpuntensaldo en dus spektakel zou het zonde zijn dat Genk het niet haalt”, zegt KVK-coach Hein Vanhaezebrouck in Het Nieuwsblad.

KV Kortrijk krijgt zaterdag het bezoek van de landskampioen. “We geven het niet op en blijven hopen, maar we zijn ook realistisch. Een negen op negen is daarvoor nodig en gezien ons lage puntentotaal na Nieuwjaar lijkt me dat moeilijk. Een punt tegen Genk zou al mooi zijn in onze situatie.”

“We moeten niet te veel meer rekenen. Eerst moeten we er weer staan als team. Sommigen moeten ook stoppen met te genieten van wat we als team hebben gepresteerd en ophouden met zichzelf bezig te zijn.”

“Ondertussen hou ik ook rekening met de bekerfinale (op 24 maart tegen Lokeren, nvdr.). Ik moet straks keuzes maken en dus kijk ik wie het oppikt en wie niet. Met hun mond tijdens de week kunnen ze het, maar het is met de voeten op zaterdag wat telt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties