Interview Buffel: "Nog twee matchen beste van onszelf geven"

Robby Morren
Robby Morren
| 4 reacties
Buffel: "Nog twee matchen beste van onszelf geven"
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Racing Genk gaf afgelopen weekend in de slotseconden alsnog een gelijkspel uit handen tegen KV Kortrijk. Thomas Buffel was dan ook ontgoocheld. "We hadden het beter moeten uitspelen", vertelde hij.

"We kwamen al snel op achterstand en net op het moment dat wij beter in de wedstrijd kwamen, scoorde Kortrijk de 2-0. In de tweede helft hebben wij veerkracht getoond en verdienden we uiteindelijk nog een punt", vond de middenvelder.

De late tegentreffer kwam hard aan bij Genk. "Het zou niet gezond zijn als we niet teleurgesteld waren. We hadden het op 't einde beter moeten uitspelen. Op zulke momenten moet je dat punt koesteren."

Thomas Buffel werd aan de rust vervangen door Ayub. Of zijn recente blessure daar voor iets tussen zat? "Ik had niet echt last maar ik voelde het nog wel. Dan is het beter om niet te forceren."

Scherp blijven
Nu moet Racing Genk nog vol aan de bak om een plaats in play-off 1 te verwerven. "Er zijn nog 3 à 4 ploegen die strijden om een plaats in de top zes. Wij moeten nog twee matchen het beste van onszelf geven. Het wordt belangrijk om twee weken scherp te blijven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties