Real Madrid op zijn hoede tegen CSKA

Tomas Taecke
| 6 reacties
Real Madrid op zijn hoede tegen CSKA
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Real Madrid heeft genoeg aan een thuisoverwinning tegen CSKA Moskou om zich te kwalificeren voor de volgende ronde. Op zich geen moeilijke opgave, maar toch zijn de Madrilenen op hun hoede voor de jubilerende Russische club.

Zonder Callejon, Di Maria, Coentrao en Carvalho tracht Real Madrid zich in eigen huis te ontdoen van CSKA Moskou, dat dit seizoen zijn honderdjarig bestaan viert. De recente resultaten spreken in het voordeel van de Spanjaarden, al is CSKA een te duchten tegenstander. Twee seizoenen geleden klopte CSKA in de achtste finales Sevilla met 1-2, nadat het eerder in de heenwedstrijd ook 1-1 had gespeeld.

De Russen moeten het wel zonder de geschorste Alan Dzagoev stellen. Ex-VVV'er Honda ondergaat vandaag nog een test die moet uitwijzen op hij speelklaar is voor de terugwedstrijd. Doelman Akinfeev en Gonzalez zijn lange tijd buiten strijd.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Real Madrid is favoriet. Een gokje bij BWIN op CSKA daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Real met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 180 euro bij een gok van 110 euro. Bij winst van CSKA wint u 1800 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties