Interview Talentvolle Croux debuteerde bij Genk: "Droom"

Robby Morren
Robby Morren
| 10 reacties
Talentvolle Croux debuteerde bij Genk: "Droom"
Foto: © SC

Mario Been liet Jordy Croux tegen AA Gent zijn eerste speelminuten in de Jupiler Pro League verzamelen. De jonge flankaanvaller spreekt van 'een droom die uitkomt.'

"Toen ik nog op de bank zat, had ik wel zenuwen. De coach gaf mij het nodige vertrouwen toen ik mocht invallen, hij zei dat ik me gewoon op mijn acties moest concentreren. Hij zei dat het zijn fout was als het mislukte. Toen ik op het veld mocht, had ik niet echt last van zenuwen."

Mario Been was alvast tevreden met het debuut van Croux. "Een compliment voor die jongen want hij heeft het in een moeilijke situatie goed gedaan."

"Die allereerste speelminuten hier bij Genk, dat is toch wel een droom die uitkomt." Ook de steun van zoveel duizenden supporters was indrukwekkend voor de jonge Croux. "Dat publiek zorgt wel voor een boost."

Nu de aanvaller heeft mogen proeven van het grote werk, hoopt hij stiekem op nog meer speelkansen tijdens play-off 1. "Ik had niet verwacht dat ik tegen Gent mocht invallen maar ik zal sowieso paraat zijn als de trainer mij oproept voor de komende wedstrijden."

Voor de jonge flankaanvaller wordt de combinatie tussen school en het profvoetbal wel lastig. "Ik zit nu in mijn voorlaatste jaar op het college en die combinatie wordt inderdaad wel moeilijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties