Reactie Capon: "Schrok mij rot toen ik rood zag"

Tomas Taecke
| 28 reacties
Capon: "Schrok mij rot toen ik rood zag"
Foto: © SC

Brecht Capon geloofde zijn ogen niet toen scheidsrechter Nzolo hem per vergissing de rode kaart toonde. "Ik dacht dat ik hem ging aanvallen".

Tomas Taecke in Brussel

"Natuurlijk ben ik enorm ontgoocheld", zei Capon net na de wedstrijd tegen onze redactie. "We zullen niet snel opnieuw in de finale staan, juist daarom is het echt zonde dat we dit niet uitgespeeld hebben".

"Toen Nzolo mij die rode kaart toonde, wist ik niet wat er gebeurde. Ik dacht eerst dat ik hem ging aanvallen", overdrijft de verstandige rechtsachter.

"Ik heb de beelden van die fase niet gezien, dus kan ik er niet over oordelen. De Lokerse staf verweet mij een matennaaier te zijn, terwijl ik mij helemaal niet heb aangesteld bij dat incident".

"We hebben inderdaad te weinig kansen gecreëerd. De bal wilde ook niet goed vallen op de momenten dat we in hun zestien meter kwamen".

"Na de match heb ik mijn gewezen ploegmakker gefeliciteerd. Hij wenste ons verder succes in PO1. De Ceulaer heb ik niet meer gezien na afloop van de match, maar dat hoeft ook helemaal niet", aldus Brecht Capon.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties