Verhaeghe: "Ja, ik houd rekening met een vertrek van Daum"

Fabian Morren
| 117 reacties
Verhaeghe: "Ja, ik houd rekening met een vertrek van Daum"
Foto: © SC

Bart Verhaeghe sluit niet uit dat Christoph Daum na dit seizoen al opnieuw vertrekt bij Club Brugge. De Duitse oefenmeester volgde eerder dit seizoen de ontslagen Adrie Koster op. "De verloren punten van Adrie Koster achtervolgden me al veel langer."

“Ik houd met alles rekening. Daum is een internationale topcoach”, zegt Verhaeghe in Het Nieuwsblad. “Er kan altijd iets gebeuren. Maar is dat niet zo met elke coach? Bij Leekens bijvoorbeeld is dat niet anders.”

”Daum heeft nog een contract voor één jaar”, vervolgt de Brugse voorzitter. “Normaal is hij hier volgend seizoen nog coach. Hij wordt ook betrokken in de planning voor volgend seizoen. Hij heeft trouwens al vaak aangegeven dat hij dit project ook volgend seizoen wil helpen uitbouwen.”

Verhaeghe mist Koster niet echt. “Koster had zeker de verdienste om Club Brugge te laten voetballen. Anderzijds heeft Koster ook voor ontgoochelingen gezorgd waarvan ik me afvroeg hoe het mogelijk was. De bekeruitschakeling in Gent waar je 1-3 voor staat, de thuisnederlaag tegen Genk, Zestafoni, Sint-Truiden (telkens 3-3 na een voorsprong, nvdr.). Eerlijk gezegd achtervolgen die verloren punten mij veel langer.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties