"Berichtgeving omtrent licentiedossier Beerschot klopt niet"

Melissa Maes
| 90 reacties
"Berichtgeving omtrent licentiedossier Beerschot klopt niet"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Woensdag kreeg de Licentiecommissie het bezoek van drie eersteklassers: KV Kortrijk, Lierse en Beerschot. Die clubs zouden tot 3 april de tijd krijgen om hun dossier in orde te brengen en dan volgt er een nieuwe controle. Volgens Beerschot klopt die informatie niet.

“Beerschot heeft met verbazing kennis genomen van de berichtgeving waarin wordt gemeld dat de club volgende week opnieuw moet verschijnen voor de Licentiecommissie om haar licentiedossier te verdedigen. Die informatie is onjuist”, klinkt het persbericht.

“De feiten: een delegatie van Beerschot heeft woensdagnamiddag haar licentiedossier verdedigd voor de commissie. Die zal haar beslissing zeer binnenkort bekendmaken, waarbij de club alle vertrouwen heeft in een goede afloop.”

Beerschot vraagt zich af hoe de informatie werd verspreid. “Met de Licentiecommissie werd afgesproken om dit onderwerp discreet te behandelen. We voelen ons nu verplicht om een rechtzetting te laten publiceren om te vermijden dat onze fans, medewerkers en sponsors een verkeerd beeld van de situatie zouden krijgen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties