Derksen: "Robben neemt revanche op Kaiser Franz"

Derksen: "Robben neemt revanche op Kaiser Franz"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In een terugblik op de afgelopen Champions League-wedstrijden prees Johan Derksen vleugelspits Arjen Robben. Hij zou volgens de hoofdredacteur van VI de beste speler van Bayern zijn.

“Als Robben fit is, en dat is hij niet zo vaak, dan is hij een fenomeen. Met een fitte Robben waren wij wereldkampioen geworden in Zuid-Afrika”, aldus Johan Derksen in gesprek met VI-radio.

“Robben is voor Bayern de belangrijkste speler. Toen hij uit vorm was, verkondigde Beckenbauer wat hatelijkheden in de Duitse media. Dat had hij toen toch wat verkeerd ingeschat. Bij deze neemt Arjen revanche op Kaiser Franz."

Ook voor Clarence Seedorf had Derksen geen slecht woord over. De 36-jarige speelde tegen Barcelona een goede partij en dat is ook de kritische analist niet ontgaan. “Seedorf heeft iets arrogants over zich, maar dat is niet zo als je hem kent. Hij heeft altijd op topniveau gespeeld en heeft de meeste prijzen gewonnen. Die man moeten we koesteren in Nederland. Dat is een een supervedette”, was Derksen vol lof.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties