15-jarig Anderlecht-talent verhuist naar Manchester

Tomas Taecke
| 52 reacties
15-jarig Anderlecht-talent verhuist naar Manchester
Foto: © SC

Mathias Bossaerts heeft zijn handtekening gezet onder een vierjarig contract bij Manchester City. De 15-jarige centrale verdediger plooide uiteindelijk voor de Citizens, die hem al drie jaar volgden.

Jeugdinternational Mathias Bossaerts heeft een vierjarig contract getekend bij het steenrijke Manchester City. De Anderlecht-verdediger maakt deel uit van de geprezen nationale U16-ploeg en komt bij Sporting uit bij de U17. Op 14-jarige leeftijd werd hij door Anderlecht weggeplukt bij Beerschot.

"City volgt mij al drie jaar", zegt Bossaerts in het Nieuwsblad. "Ik heb hen altijd afgewezen maar hun scouts bleven mij maar volgen. Na lange onderhandelingen en overwegingen met mijn manager en familie ben ik toch op hun aanbod ingegaan".

"In juli krijg ik een huis ter beschikking waar ook mijn familie zal intrekken. Voor mijn ontwikkeling is het belangrijk dat ik mijn ouders in de buurt heb".

Bossaerts, die ook de interesse genoot van Liverpool en Man United, liet zich naar verluidt gedeeltelijk overtuigen door City-verdediger Vincent Kompany.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties