Perbet weet: "Moet weg uit België"

Mathias Dumarey
| 11 reacties
Perbet weet: "Moet weg uit België"
Foto: © SC

Jérémy Perbet (foto), momenteel de topschutter in de hoogste voetbalklasse, beseft dat hij na dit seizoen weg moet uit Bergen om een volgende stap te maken in zijn loopbaan. "Ik wil graag eens Europees voetbal spelen", aldus de Fransman.

Jérémy Perbet maakte in België - behalve dan bij Lokeren - overal zijn goals. Zowel bij SC Charleroi, Tubeke als nu bij Bergen maakt hij zijn reputatie van goaltjesdief waar. "Ik maak hier nu al vier jaar mijn doelpunten, maar toch blijf ik het etiket dragen van spits voor een kleine club", aldus een wat gefrustreerde Perbet in Sport/Voetbalmagazine.

Perbet wil graag eens proeven van Europees voetbal, maar hij beseft dat dit moeilijk wordt met AEC Bergen. "Het zou mooi zijn mocht het wel eens kunnen, maar ik vrees ervoor. Ik ben nu 27 jaar, en ik heb nu kansen om misschien nog bij andere clubs terecht te kunnen. De top van het Belgische voetbal interesseert zich niet in mij. Dus als ik mijn droom waar wil maken, moet ik weg uit België", weet Perbet.

Perbet scoorde al 23 keer voor Les Dragons en heeft zelfs negen doelpunten voorsprong op de nummer twee, Joseph Akpala. "Maar doelpunten maken alleen telt niet meer. Als spits bij Standard, Anderlecht of Club Brugge moet je ook stevig zijn, of ultrasnel. Ook in het buitenland zie je dat terugkomen. Evident zal het dus niet zijn om een nieuwe club te vinden", besluit Perbet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties