Real Madrid maat te groot voor APOEL

Sam Soetaers
| 36 reacties

Nadat het ook al de heenwedstrijd makkelijk won, heeft Real Madrid ook in de terugwedstrijd bewezen een maatje te groot zijn voor Apoel. Real won met 5-2.

Real Madrid had de heenwedstrijd al met 3-0 gewonnen en dus was de terugwedstrijd niet meer dan een formaliteit geworden. Coach José Mourinho gaf een pak spelers rust en bracht onder meer Varane, Sahin, Granero en Hamit Altintop aan de aftrap.

Het duurde een klein halfuur vooraleer Real Madrid een eerste keer kon scoren. Ronaldo werkte een voorzet van Marcelo aan de tweede paal binnen. Nog voor rust verdubbelde Kaka de score. Hij krulde de bal mooi in doel.

Na de koffie had Real geen zin meer om te voetballen en zo konden de bezoekers via Manduco de aansluitingstreffer scoren. Dit was niet naar de zin van Mourinho die zich boos maakte op zijn ploeg. Plots was Real terug wakker. Ronaldo, José Callejon en Angel Di Maria deden de thuisploeg verder uitlopen tot 5-2. Tussendoor hadden de Cyprioten nog een tweede keer kunnen scoren via een strafschopdoelpunt van Solari.

Real neemt het in de halve finale op tegen Bayern München. Een wedstrijd om naar uit te kijken. Je kan dus best 17 april en 25 april vrij houden in je agenda.