Futsal-topper FT Antwerpen-Chatelineau blijft onbeslist

FT Antwerpen - Chatelineau is in het Futsal wat Club Brugge - Anderlecht over enkele weken in het veldvoetbal zal zijn. Een rasechte topper, die in de zaal woensdagavond op een puntendeling uitdraaide (1-1).

De inhaalwedstrijd tussen de landskampioen en de bekerwinnaar van vorig seizoen is uitgedraaid op een 1-1-gelijkspel. De thuisploeg laakte na afloop de scheidsrechter, die meerdere dubieuze beslissingen nam.

In de eerste helft deelde FT Antwerpen de lakens uit. De thuisploeg belegerde het vijandige doel, maar stuitte op de alerte doelman van de Henegouwers. Halverwege was de stand, wat zich niet zo vaak voordoet in een Futsal-wedstrijd, nog ongewijzigd.

Na de kampwissel was opnieuw Antwerpen de beter ploeg, maar kwam Chatelineau toch op voorsprong. Vanderlei profiteerde van een misverstand bij de thuisploeg en bracht de bezoekers enigszins gevleid op voorsprong (0-1).

FT Antwerpen ging op zoek naar de gelijkmaker en kreeg ook wat het verdiende. Achabar puurde uit het slotoffensief op enkele minuten van het laatste fluitsignaal alsnog een puntendeling.