KVW Zaventem accepteert gebaar van Union

Melissa Maes
| 2 reacties
KVW Zaventem accepteert gebaar van Union
Foto: © SC

Na de wedstrijd tussen Union SG en KVW Zaventem liep het in de catacomben uit de hand tussen Mohammed Ouahabi en Cemal Köse. De Union-speler kopte Ouahabi het ziekenhuis in. Köse werd door zijn club ontslagen.

Volgens Cemal Köse had Mohammed Ouahabi hem tijdens de wedstrijd 'vuile Turk' genoemd. Reden genoeg voor Köse om hem op te wachten en te trakteren op een kopstoot die Ouahabi tegen de vlakte deed belanden en hem een hersenschudding en gebroken neus opleverde.

KVW Zaventem wou in eerste instantie niet reageren op het incident, maar gaat er nu toch op in via de clubwebsite. “Mo heeft naast een hersenschudding ook zijn neus gebroken en heeft de nacht doorgebracht in het ziekenhuis.”

“Ondertussen heeft Union de speler ontslagen en zich verontschuldigd bij de club en Mohammed. KVW Zaventem accepteert dat gebaar en hoopt dat dit een voorbeeld is voor anderen.”

“Ouahabi is een voorbeeld voor onze jeugdspelers. Hij is een geboren en getogen Brusselaar met Marokkaanse roots en zijn zoontje wordt in het Turks opgevoed. De club wil zich distantiëren van elk geweld en racisme en houdt respect en fairplay hoog in het vaandel.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties