"Lukaku slachtoffer wanbeleid Chelsea"

Mathias Dumarey
| 74 reacties
"Lukaku slachtoffer wanbeleid Chelsea"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Romelu Lukaku (foto) komt maar niet aan spelen toe bij Chelsea. Volgens enkele Amerikaanse sportwebsites ligt dat aan het wanbeleid van de Londense club.

Bleacher Report en SB Nation zijn twee Amerikaanse sportwebsites die het opnemen voor onze jonge landgenoot. Ze vinden het eigenlijk schandalig hoe Romelu Lukaku in Londen behandeld wordt.

De twee websites beoordelen Lukaku als een vande beste tienervoetballers die er momenteel op deze wereld rondloopt en ze verwachten dat hij volgend seizoen zal doorbreken. Ze vinden het klinklare onzin dat Chelsea laat weten dat hij niet bracht wat van hem werd verwacht.

Bleacher Report en SB Nation noemen het wanbeleid van de club het grootste pijnpunt. De vele jonge talenten die de club rijk is kunnen zich niet ontwikkelen in een onstabiele club waar om de zoveel tijd een nieuwe trainer het schip moet recht trekken.

Lukaku speelde dit seizoen nog maar tien keer voor Chelsea, telkens met invalbeurten. Hij komt aan 303 speelminuten en scoorde nog niet. Bij de reserven heeft hij wel al zijn doeltreffendheid bewezen met zeven goals en ook nog twee beslissende voorzetten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties