Interview Adesanya blijft Lierse trouw

Melissa Maes
| 6 reacties
Adesanya blijft Lierse trouw
Foto: © SC

Jason Adesanya blijft langer bij Lierse. De achttienjarige aanvaller heeft een overeenkomst getekend voor twee seizoenen met een optie voor een extra jaar. "Lierse is voor mij de meest logische keuze."

Lierse geeft zijn eigen jeugd kansen. Na Gianni Vets, Nick Van de Walle en Jasper Van Der Heyden is Jason Adesanya de volgende in rij van jonge spelers die een profcontract ondertekenen of verlengen.

De achttienjarige aanvaller bedankte trainer Chris Janssens al met twee doelpunten voor de speelkansen. "Maar ik weet dat ik nog heel hard zal moeten blijven werken om nog meer speelminuten te krijgen", laat Adesanya aan onze redactie weten.

"Voor mij is het de meest logische keuze dat ik bijteken bij Lierse. Het is leuk om in de omgeving te blijven waar ik het grootste deel van mijn jeugd heb doorgebracht. Daarnaast had Lierse al laten blijken dat ze verder met me wilden."

"Of er andere clubs geïnteresseerd waren? Ik denk niet dat er iets concreet was. Maar ik denk momenteel toch alleen maar aan Lierse", besluit Adesanya.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties