Reactie Mbokani: "Dit geeft vertrouwen"

Tomas Taecke
| 51 reacties
Mbokani: "Dit geeft vertrouwen"
Foto: © SC

Na het missen van enkele loepzuivere kansen pikte Dieumerci Mbokani in de blessuretijd toch nog zijn doelpunt mee. "Als we tegen Genk en Club kunnen winnen zijn we gelanceerd", zei Dieu vlak na de wedstrijd.

Tomas Taecke in Gent

"In de eerste helft kreeg ik de bal niet tegen de netten, maar diep in de wedstrijd is het dan toch gelukt", zei Mbokani net buiten de kleedkamers van het Ottenstadion. "Ik mis inderdaad niet vaak, maar vandaag was dat wel lange tijd het geval. Maar ik heb hard gewerkt tijdens de wedstrijd en ben bijgevolg wel tevreden". 

Mbokani kreeg zijn doelpunt aangeboden door spitsbroeder Jovanovic, die na twee magere partijen op de bank moest plaatsnemen.

"Het is een keuze van de trainer, veel meer kan ik daar niet aan toevoegen. Jova voelde dit tijdens de week op training al een beetje aankomen, dus het was voor hem geen verrassing. Toen hij vandaag in het veld kwam, heeft hij meteen zijn waarde bewezen".

"Onze coach heeft niet alleen de motivatie aangescherpt, maar heeft ook tactisch wat wijzigingen doorgevoerd. We kregen veel meer ruimte en dat maakt het uiteindelijk eenvoudiger".

"We hebben vandaag wat vertrouwen opgedaan met deze zege. Als we de komende twee partijen tot een goed eind brengen, staan we dicht bij de landstitel".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties