Reactie Bacca: "Getoond dat ik klaar ben"

Tomas Taecke
| 62 reacties
Bacca: "Getoond dat ik klaar ben"
Foto: © SC

Carlos Bacca maakte vandaag niet de mooiste maar wel één van de belangrijkste goals in zijn carrière. De Colombiaanse invaller besliste vlak voor de pauze de wedstrijd met zijn eerste doelpunt voor Club Brugge.

Tomas Taecke in Brugge

"Mijn eerste doelpunt geeft me een fantastisch gevoel", zei Bacca kort na de wedstrijd in de spelerstunnel. "Ik vond het spijtig voor Refaelov dat hij geblesseerd raakte, maar ik bedank de coach voor de kans die ik heb gekregen. Hoewel de media daaraan twijfelde, heb ik vandaag getoond honderd procent klaar te zijn".

"Het was niet de moeilijkste goal, maar wel een belangrijke. Ik stond waar ik moest staan, dat is op zich ook een verdienste. Ik ben heel blij met mijn eerste goal en zal hem nog vaak herbekijken. Ik zal aan de mensen van de club de beelden vragen opdat de fans in Colombia ook van mijn goal kunnen genieten".

"Ik heb nog niet de kans gehad om mijn ouders te bellen, maar ze zullen ontzettend tevreden zijn. De fans van mijn vorige club die mij nog volgen, zullen eveneens in de wolken zijn. Ook voor onze fans ben ik natuurlijk blij dat ik iets heb kunnen teruggeven. Vanavond zal ik niet feesten, maar ga ik met de familie rustig eten en genieten van het doelpunt en de overwinning".

"Volgende week komt Anderlecht over de vloer, maar daar zijn we op dit moment nog niet mee bezig. Het was heel belangrijk om de drie punten tegen Gent te pakken vooraleer we ons daarop kunnen concentreren. Ik hoop dat Refaelov snel herstelt, maar als ik een nieuwe kans krijg van de coach zal ik die zeker grijpen. Nu moet ik nederig zijn en de ploeg iets trachten bij te brengen wanneer ik van de bank kom".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties