Defour: "Geen reden om te klagen"

Melissa Maes
| 1 reacties
Defour: "Geen reden om te klagen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Porto veroverde zondag de Portugese titel. Steven Defour is bijzonder blij dat hij in zijn eerste seizoen bij de Portugese club kampioen wordt. "Het grote titelfeest komt er dit weekend aan."

Porto behaalde de titel doordat Benfica niet verder kwam dan een 2-2-gelijkspel bij Rio Ave. “Het is een speciale titel, omdat we hem behaald hebben vanuit onze zetel. Het is dan ook een geïmproviseerd feestje geworden. Het grote titelfeest komt er dit weekend aan", zegt Steven Defour aan VRT.

De Rode Duivel heeft het moeilijk om zijn titels bij Standard te vergelijken met de Portugese titel. “We werden twee keer kampioen op het veld tegen Anderlecht. Dat was mooi. Maar ik plaats de titels op dezelfde hoogte. Ik kan niet kiezen.”

Defour is tevreden over zijn eerste seizoen bij Porto. “Ik heb zoals verwacht een aanpassingsperiode nodig gehad. Maar Porto geeft spelers de kans om rustig te groeien. Ik ben bijna in elke wedstrijd ingevallen of gestart. Vooral de laatste weken was mijn niveau heel goed. Ik heb dus geen reden om te klagen. Ik kijk al vol verwachting naar volgend seizoen.”

“Ik wil een stap vooruit zetten. Ik mik op een basisplaats. Dat betekent dat ik hard zal moeten blijven werken. Ik zal niet meer tevreden zijn met een situatie zoals dit seizoen”, besluit Defour.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primeira Liga

Nieuwste reacties