Reactie Janssens boos: "Zo wil ik niet meer verliezen!"

Robby Morren
Robby Morren
| 7 reacties
Janssens boos: "Zo wil ik niet meer verliezen!"
Foto: © SC

Chris Janssens baalde na de nederlaag tegen OH Leuven. De coach zag dat individuele fouten ervoor zorgden dat Lierse het seizoen niet winnend kon afsluiten.

Robby Morren in Lier

Lierse speelde een sterke eerste helft, creëerde een pak mogelijkheden en mocht een uur tegen 10 man voetballen maar toch verloor het nog met 1-2 tegen OHL.

"We hadden tijdens de eerste helft voldoende kansen om met een 2-0 voorsprong de rust in te gaan. Het is jammer dat we toen niet konden scoren, dat is eigenlijk de samenvatting van zowat ons ganse seizoen."

"In het begin van de tweede helft kwamen we dan op voorsprong maar we verliezen deze wedstrijd door 2 individuele fouten. Ik was echt kwaad op Cofie Bekoe want die speelde alleen voor zichzelf. Op deze manier wil ik geen matchen meer verliezen", klonk Janssens boos.

Talentvolle jongeren
Het komende seizoen ziet hij positief tegemoet. Met onder meer Adesanya, Wils en Claes telt Lierse heel wat jongeren met veel kwaliteiten. "We hebben veel jonge spelers in onze rangen die heel veel mogelijkheden en talenten hebben. Adesanya is balvast en werkt hard. Hij kan alleen nog verbeteren naar volgend seizoen toe."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties