Interview Kawashima: "Tijd voor de volgende stap"

Robby Morren
Robby Morren
| 2 reacties
Kawashima: "Tijd voor de volgende stap"
Foto: © SC

Kawashima speelde afgelopen weekend wellicht zijn laatste wedstrijd voor Lierse. De doelman geeft duidelijk aan dat hij klaar is voor een nieuwe uitdaging.

Kawashima werd voor de match tegen OHL gehuldigd als meest verdienstelijke speler van Lierse maar hij kon niet verhinderen dat de Pallieters met 1-2 verloren.

"Ik wil mijn excuses aanbieden voor de laatste match, daarover ben ik niet tevreden. De rest van het seizoen was wel heel goed. De supporters hebben me heel hard gesteund en dat gaf me het nodige vertrouwen."

"Dit seizoen ben ik nog beter geworden. Ik heb de ervaring en het vertrouwen van het vorige seizoen meegenomen en ik heb me beter kunnen aanpassen aan Europa", vertelt Kawashima ons.

Geen schrik
De voorbije weken werd de doelman in verband gebracht met AC Milan. "Ik weet nog niet wat de toekomst zal brengen maar ik denk dat ik voor een volgende stap moet gaan. De voorbije jaren zijn goed geweest om mij aan te passen aan Europa. Om mezelf te verbeteren heb ik een nieuwe uitdaging nodig en ik heb geen schrik om bij een grote club met concurrentie om te gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties