Mannaert: "Ontgoocheling maakt plaats voor strijdvaardigheid"

Jefrey Van der Straeten
| 323 reacties
Mannaert: "Ontgoocheling maakt plaats voor strijdvaardigheid"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge moest gisteren toekijken hoe Anderlecht haar titelfeestje vierde. Vincent Mannaert kon vannacht de slaap maar moeilijk vatten.

Op de clubwebsite vertelt Mannaert over zijn korte nacht: “Uiteraard kan je de slaap moeilijk vatten na wat gisterenmiddag op Anderlecht is gebeurd. Eerst word je meegesleept in de emotie van het moment en kan je je moeilijk verzoenen met enkele discutabele beslissingen, die het resultaat uiteindelijk hebben bepaald. Daarna krijg je een vloed aan reacties uit diverse hoeken. (...) Het is een korte nacht geworden.”

Mannaert blijft wel sportief: “Over het hele seizoen bekeken is Anderlecht de terechte kampioen, al verdienden wij in deze play-offs zowel gisteren als thuis om te winnen. Uiteindelijk blijf je nu met een één op zes achter in die rechtstreekse confrontaties en dat is een teleurstelling.”

Club Brugge moet zich nu richten op de tweede plaats. Mannaert: “Intussen heeft de ontgoocheling plaats gemaakt voor strijdvaardigheid. We speelden een goeie wedstrijd, hebben kansen afgedwongen en gescoord. Dat moeten we onthouden en meenemen voor de komende twee wedstrijden.” 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties